Diensten

Ik kijk samen met u naar de behoefte in de dagelijkse praktijk en vertaal dit naar IT en ICT oplossingen.
Door hierbij nauw met elkaar op te trekken, komen we tot IT die goed past bij uw vraag en uw bedrijf en organisatie.

Bedrijven, organisaties en particulieren begeleiden bij de overstap naar Microsoft Office 365, systeembeheer, netwerkbeheer, IT-infrastructuur en algemene IT-dienstverlening. Ik werk zoveel mogelijk met standaardproducten. Als dit niet aansluit bij de wens, zoek ik een alternatief.

Ik kan IT en ICT oplossingen voor uw organisatie of bedrijf organiseren of voor een periode aansluiten bij uw eigen IT afdeling om hen te helpen tot oplossingen te komen, deze voor te bereiden en te assisteren met het inrichten en implementeren.

U kunt voor de volgende diensten bij mij terecht:

 • In kaart brengen van bestaande IT infrastructuur en updaten/inregelen van de gewenste situatie.
 • Migratie naar Windows 10.
 • Inrichten/inregelen van Microsoft clouddiensten:
 • Instellen MultiFactor-Authenticatie in nieuwe of bestaande Microsoft Office 365 omgeving.
 • Inrichten rechten- en machtigingenstructuur in SharePoint en OneDrive.
 • Migratie van de mailomgeving naar Microsoft Office 365 exchange
  (mail overal benaderbaar vanaf elk device).
 • Opbouwen van een bedrijfsnetwerk op basis van een lokaal domein in combinatie met een Windows server. Dit kan met een lokale Active Directory of online via Azure in combinatie met Microsoft Office 365.
 • Beheren van een Windows domein omgeving.
 • Levering en beheer van Microsoft Office 365 licenties.
 • Leveren en installeren van antivirus software (noodzakelijk voor elk device).
 • Inregelen van WiFi netwerken,.

WiFi

Een goed WiFi netwerk is noodzakelijk als er gewerkt wordt met draadloze apparatuur zoals laptops, telefoons, PDA’s, mediaboxen etc. Niets is zo vervelend als een trage WiFi of WiFi wat telkens wegvalt door een slechte verbinding.

Nieuwe WiFi nodig, of voldoet het huidige WiFi niet? Ik werk met hoogwaardige kwaliteit WiFi access points, deze worden wereldwijd toegepast bij zowel bedrijven als bij consumenten en dit tegen een goed betaalbare prijs.

Doormiddel van een mobiele test-set, kan ik precies inmeten en bepalen wat benodigd is om een stabiele WiFi te bieden in een huis of bedrijfspand.

Beveiliging

De veiligheid van uw gegevens is uitermate belangrijk. Daarom lever ik de hoogwaardige antivirus software van Bitdefender. Hiermee is uw complete systeem beveiligt tegen virussen. Bitdefender is op dit moment de marktleider op het gebied van antivirus software en komt als beste uit de test van o.a. TechRadar. Deze dienst is bij ACSIT per maand en per apparaat afneembaar en opzegbaar. Uiteraard is uitbreiding naar extra apparaten altijd mogelijk. Er zijn naast het basispakket ook verschillende aanvullende pakketten, ik kijk graag samen met u welke het beste bij u past.
Meer weten? Neem dan contact met me op.

Hardware

Leveren, installeren en onderhoud van servers, computers, laptops en alle benodigde randapparatuur zoals printers, kabels en monitors.

Staat de dienst die u zoekt er niet tussen? Neem gerust contact met me op, dan kijk ik wat ik voor u kan betekenen.

Hoe klanten de inzet van ACSIT waarderen, leest u op de klantenpagina.

microsoft windows azure cloud computing services