OVER ACSIT

Freelance ICT en IT. Persoonlijk, flexibel en met passie voor techniek.

Gebruiksvriendelijkheid en goede ondersteuning staan altijd voorop.

Drijvende kracht achter ACSIT ben ik, Sebastiaan Imthorn. Nadat ik een aantal jaar in verschillende IT functies in loondienst heb gewerkt, ben ik in 2018 begonnen als freelancer vanuit de behoefte om mijn brede kennis in te kunnen zetten in verschillende bedrijven en organisaties.

Freelance ICT en IT op een persoonlijke manier

Persoonlijk contact en flexibiliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Ik hou van aanpakken en zie het als een uitdaging om continu processen te verbeteren. Hierbij ga ik altijd uit van de mensen die ermee moeten werken. Gebruiksvriendelijkheid en goede ondersteuning zijn in mijn ogen essentiële voorwaarden voor goede IT dienstverlening.

Ik bijt mij vast in elke klus waar ik mee bezig ben. Ik vind het belangrijk om dingen tot de bodem uit te zoeken. Om de dienstverlening te optimaliseren ga ik net zo lang door tot ik de oplossing heb gevonden. Ik werk me snel in en ben leergierig. IT is mijn passie dus ik volg de nieuwste ontwikkelingen op de voet en blijf me ontwikkelen. Zo houd ik mijn kennis up-to-date. In de IT ben je nooit uitgeleerd.

Weten wat ik voor u kan betekenen?
Op de pagina diensten vindt u een overzicht. Staat uw dienst er niet tussen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sebastiaan Imthorn